Hei sosiaalityöntekijä! Tampereen ensikodille haetaan sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Ensikoti on aloittanut toimintansa Tampereen Petsamossa vuonna 1952. Olemme seitsemän paikkainen kodinomainen laitospalvelu, jossa toimii moniammatillinen työryhmä. Työtä ohjaa mm. kriisi-ja traumatyön viitekehys sekä ymmärrys varhaisen vuorovaikutuksen teorioista. Työote on yhteisökuntoutuksellinen. Lisää vaativasta vauvatyöstä voit lukea Ensi- ja turvakotien liiton Vaativan vauvatyön käsikirjasta.

Sosiaalityöntekijänä toimit ensikodin lähiesihenkilönä ja vastaat ensikodin suunnitelmallisesta asiakastyöstä. Olet tiiviisti ensikodin arjessa mukana osallistuen päivittäiseen toimintaan mm. ohjaamalla vanhempia ja lisäämällä perheiden osallisuutta. Työhösi kuuluu verkostoyhteistyö eri toimijoiden kanssa ja järjestötoiminnan erilaiset tehtävät mm. tapahtumien järjestämistä ja vapaaehtoistoiminnan edistämistä. Markkinoit ja kehität ensikotityötä yhdessä palvelupäällikön kanssa. Työ on pääsääntöisesti arkisin tapahtuvaa päivätyötä, mutta voi poikkeustilanteissa sisältää myös ilta-, viikonloppu- tai yötyötä.

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat kuulla ja keskustella työpaikasta ja sen vaatimuksista ja eduista lisää, voit osallistua Teams-tapaamiseen 25.9. klo 16.

Mikäli haluat kutsun tapaamiseen, lähetä sähköpostia osoitteeseen:
maria.lansio@tetuko.fi

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 7§:n (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Tehtävään valittavan on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 1227/2016 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. Yhdistyksen tarjoamista etuuksista löydät lisätietoa täältä.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian!

Jätäthän hakemuksen 3.10. klo 16:00 mennessä osoitteeseen: maria.lansio@tetuko.fi

Lisätietoja mieluiten sähköpostilla:
Palvelupäällikkö Jaana Vaittinen
Puhelin 050 300 6448
jaana.vaittinen@tetuko.fi