”Tuli semmoinen olo, et tuntuu niin väärälle, kun on pareja, jotka eroaa ja sitten jatketaan elämää – jotkut sitten jää tämmöiseen loukkuun, ettei voi jatkaa omaa elämää.”

Vainoaminen on toistuvaa seuraamista, uhkaamista, tarkkailua ja häiritsevää yhteydenottamista sillä tavoin, että se omiaan aiheuttamaan kokijassa ahdistusta ja pelkoa. Tukikeskus Varjo on eron jälkeisen vainon kysymyksiin keskittynyt valtakunnallinen tukikeskus, jonka tavoitteena on eron jälkeisen turvallisuuden parantaminen sekä eri osapuolten tukeminen.

Varjosta saat ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista kriisiapua ja yksilö- tai ryhmämuotoista vertaistukea esimerkiksi tilanteessa, jossa väkivalta ei päättynytkään eroon, entinen kumppanisi ei päästä sinusta irti tai sinulla itselläsi on vaikeuksia antaa exän jatkaa elämäänsä eron jälkeen. Tukikeskus Varjo tarjoaa asiakkaille myös mahdollisuuksia chat-keskusteluun ja verkkoryhmiin.

Tukikeskus Varjo on myös asiantuntijayksikkö, ja sen työntekijät kouluttavat ja antavat konsultaatiota ammattilaisille eron jälkeisen vainon kysymyksissä. Asiakas- sekä tutkimusyhteistyötä hyödyntävässä kehittämistyössä huomioidaan kaikkien osapuolten turvallisuus.

Lue lisää Varjon omilta verkkosivuilta tai esitteistä.
https://varjosta.fi/

sekä Facebookista
https://www.facebook.com/TukikeskusVarjo/

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivujen lomakkeella
https://varjosta.fi/yhteys/

Esitteet