”Uhkaavat tilanteet alkoivat arvaamatta, kun hän hermostui hyvin mitättömiltä tuntuvista asioista. Vika oli aina minussa. Minua tönittiin ja kuristettiin, mutta osasin peittää jäljet. Lisäksi hän hajotti tavaroita. Kävin työssä, mutta jouduin pyytämään rahaa häneltä. Jouduin perustelemaan rahankäyttöäni, kun taas hän saattoi käyttää satoja euroja viikonlopun baarireissuihin.”

Tarjoamme matalan kynnyksen palveluita perhe- tai lähisuhdeväkivaltaa kokeneille, väkivaltaa käyttäneille tai sen käyttöä pelkääville tai väkivallalle lähipiirissään altistuneille. Olet tervetullut meille sellaisena kuin olet- riippumatta sukupuolesta, iästä, vammasta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai kansallisesta alkuperästä.

Tarjoamme puhelin- tai verkkoneuvontaa, ajanvaraukseen perustuvaa väkivaltatyön ammattilaisen yksilötyötä (5 tapaamiskertaa), ohjattuja ryhmiä, sekä mahdollisuuden keskustella lähisuhdeväkivallasta, sen vaikutuksista ja toipumisesta ammatillisen vertaisen kanssa. Voit asioida halutessasi myös nimettömänä.

Olit sitten perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa kokeva tai sitä käyttävä tai sen käyttöä pelkäävä, meiltä saat tietoa ja apua tilanteeseesi.

Jos olet huolissasi itsestäsi tai läheisestäsi, riko hiljaisuus ottamalla asia puheeksi ja kysymällä apua. Erityisen tärkeää puuttuminen on, kun väkivallan keskellä elää lapsi.

Kaikki palvelumme ja työmuotomme ovat maksuttomia Etelä-Savon hyvinvointialueen asukkaille. Ulkopuolisista kunnista tulevat asiakkaat sekä alaikäiset lapset tarvitsevat aina maksusitoumuksen. Jos sinulla on maksusitoumukseen liittyviä kysymyksiä, niin kerromme sinulle käytännöistä mielellämme puhelimitse.

Toimipisteemme sijaitsee Mikkelin kasarmialueella Tarkk’ampujankatu 1:ssä punatiilisessä rakennuksessa. Parhaiten tavoitat meidät ma-pe klo 10-12 numerosta 015 365 330 tai yhteydenottolomakkeen ja sähköisen ajanvarauksen kautta.

Lähisuhdeväkivaltatyön esite