Tarjoamme matalan kynnyksen palveluita lähisuhdeväkivaltaa kokeneille, väkivaltaa käyttäneille tai sen käyttöä pelkääville tai väkivallalle lähipiirissään altistuneille. Olet tervetullut meille sellaisena kuin olet- riippumatta sukupuolesta, iästä, vammasta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai kansallisesta alkuperästä.

Tarjoamme puhelin- tai verkkoneuvontaa, ajanvaraukseen perustuvaa väkivaltatyön ammattilaisen yksilötyötä ja ohjattuja ryhmiä. Voit asioida halutessasi myös nimettömänä.

Olit sitten perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa kokeva tai sitä käyttävä tai sen käyttöä pelkäävä, meiltä saat tietoa ja apua tilanteeseesi.

Jos olet huolissasi itsestäsi tai läheisestäsi, riko hiljaisuus ottamalla asia puheeksi ja kysymällä apua. Erityisen tärkeää puuttuminen on, kun väkivallan keskellä elää lapsi.

Kaikki palvelumme ja työmuotomme ovat maksuttomia Etelä-Savon hyvinvointialueen asukkaille.

Toimipisteemme sijaitsee Mikkelin kasarmialueella Tarkk’ampujankatu 1:ssä punatiilisessä rakennuksessa. Parhaiten tavoitat meidät ma-pe klo 10-12 numerosta 015 365 330 tai yhteydenottolomakkeen ja sähköisen ajanvarauksen kautta.

Lähisuhdeväkivaltatyön esite