Apua perheille elämäntilanne huomioiden

Ensi- ja turvakotien yhdistyksillä on erityisosaamista väkivaltatyössä, eroauttamisessa ja vauvaperheiden tukemisessa. Hankkeen aikana tämä osaaminen tuodaan osaksi hyvinvointialueille muodostuvia sote- ja perhekeskuksia.

Hankkeessa kehitetään toimivia palvelupolkuja, joissa yhdistyy perheiden kannalta mielekkäästi julkisten palvelujen tuottajien ja järjestöjen ammatillinen osaamisen sekä vertaisen tarjoama tuki.

Palvelupolkuja rakennetaan monipuolisesti eri toimijoiden kanssa. Mukana kehittämisessä on perheitä, kehittäjäasiakkaita, kokemusasiantuntijoita sekä avainkumppaneita ammattilaisverkostosta. Yhteiskehittämistä tehdään viidellä pilottialueella: Etelä-Savo, Keski-Pohjanmaa, Lappi, Päijät-Häme, Vantaa-Kerava. Kehittämistyössä on mukana kaikki Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistykset sekä keskusjärjestön toimijat.

Yhteiskehittäminen yhdistysten kanssa kannattaa, sillä se tuo mukaan kokemuksen äänen, osaamista, lisäresurssia työskentelyyn ja kehittämistyöhön sekä asiakasymmärrystä palvelupolkuihin.

Hankkeen esitteen löydät tästä
Tulostettava versio

Lisätietoa

Katja Kasper
Hanketyöntekijä
050 500 4770
katja.kasper@violary.fi

Jarmo Romo
Hanketyöntekijä
050 449 1057
jarmo.romo@violary.fi

Tiina Palviainen
Projektipäällikkö
050 556 4833
tiina.palviainen@etkl.fi

Alla voit tutustua hankkeen esitteeseen