KIEPIN ESITTELYVIDEO (Youtube)

Ryhmässä uskalsin olla oma itseni, ilmapiiri oli hyvä ja luottamuksellinen. Sain solmittua uusia tuttavuuksia. Pystyin puhumaan asioista ja minua kuunneltiin.”

Kieppi on alle 3-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattua ryhmätoimintaa Essoten alueella. Kieppi toimii kolmena päivänä viikossa klo 9.30 – 14.30, ja ryhmät kestävät 10 viikkoa.

Kiepistä saat vertaistukea sekä keinoja arjen hallintaan, vanhemmuuteen ja omaan jaksamiseen. Lapsi saa nauttia vanhemman huomiosta, ja leikkiä toisten lasten kanssa. Ryhmä perustuu luottamukseen – jokainen saa tulla sellaisena kuin on, ja kertoa itsestään sen verran kuin haluaa.

Kieppipäivä koostuu säännöllisestä rytmistä, johon kuuluu aamupala, lounas ja päivällinen sekä ulkoilua ja vanhemmuutta tukevia tehtäviä ja keskustelua. Ryhmään osallistuminen on perheille maksutonta, ja Kieppi tarjoaa osallistujille ruuat sekä vaipat päivän aikana.

Kieppi-ryhmä kiertää vuoden aikana useammalla paikkakunnalla. Ryhmään kootaan samalla alueella asuvia perheitä (max. 5), joilla on samankaltainen elämäntilanne.  Ryhmässä syntyneet vertais- ja kaverisuhteet voivat jatkua myös ryhmätoiminnan päätyttyä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää toiminnasta omalla paikkakunnallasi:
KATRI
050 3201 697
katri.manninen@violary.fi

SANNA
044 336 5332
sanna.monkkonen@violary.fi

Kiepin esite
kieppi_