Haluamme löytää innovatiivisen ja päämäärätietoisen toiminnanjohtajan, joka on valmis ottamaan vastuun yhdistyksemme hallinnosta ja taloudesta. Tehtävässä pääsee myös kehittämään monipuolista toimintaamme yhdessä asiantuntijayhteisömme kanssa.


Toiminnanjohtajan tukena vastuullisessa ja inspiroivassa työssä on yhdistyksen hallitus sekä hallinnon tiimi, Ensi- ja turvakotien liiton keskusjärjestö sekä jäsenyhdistysten toiminnanjohtajaverkosto. Alueellisena kehittäjäverkostona ja kumppanina toimii ammatillisten sotejärjestöjen konsortio.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta sote-alan asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja taloushallinnosta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä henkilöstö- ja hankehallinnon osaamista. Lisäksi toiminnanjohtajalla tulee olla syvä ymmärrys kansalaisyhteiskunnan merkityksestä ja valmiudet vaikuttamistyöhön ja viestintään. Odotamme hakijalta vankkaa verkosto-osaamista.


VIOLA-väkivallasta vapaaksi ry on Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistys, joka tuottaa ja kehittää lähisuhdeväkivallan eri osapuolille järjestölähtöisiä palveluita. Lisäksi toimintaamme kuuluu varhaisen tuen piiriin kuuluvia pikkulapsiperheille suunnattuja avopalveluita, eroperheiden tukemista sekä Miesten asema-toimintaa.


Pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä-Savon maakunta, mutta osa vaativan tason väkivaltatyöhön ja eroauttamiseen liittyvistä tukipalveluistamme ovat valtakunnallisia.
Olemme aktiivisesti mukana valtakunnallisissa asiantuntijaverkostoissa, joissa kehitetään ja tutkitaan lähisuhdeväkivallan ehkäisyyn liittyviä toimintamalleja.
Työyhteisössämme on tällä hetkellä 23 sote-alan asiantuntijaa. Toimintaamme rahoittaa mm. STEA, OM, ESR ja hyvinvointivointialueet.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv sekä palkkatoiveesi 20.6 2023 mennessä: sirkku.mehtola @violary.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sirkku Mehtola p. 0445290088. Parhaiten tavoitettavissa 6.6. klo 8.00-9.00, 12.6.8.00-9.30 sekä 19.6. klo 9.00-10.00.