Oulun ensi- ja turvakoti ry on yli 70-vuotias lastensuojelujärjestö, joka tarjoaa apua ja tukea väkivallan ennaltaehkäisemiseen, väkivallan katkaisuun ja seurauksien hoitoon. Yhdistys tukee vauva- ja lapsi- sekä eroperheiden arkea monin eri toimintamuodoin. Toiminnan tarkoituksena on turvata lasten oikeus suotuisiin kasvuolosuhteisiin ja turvalliseen kehitykseen, tukea vanhemmuutta ja perhettä sekä ehkäistä perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa ja traumatisoitumista.

Löydät tarkempaa tietoa työmuodoistamme Apua sinulle -valikosta.

Älä epäröi ottaa yhteyttä jos haluat keskustella tilanteestasi, sinulla on kysymyksiä tai lisätiedon tarve. Aina on mahdollisuus muutokseen.

Chatista apua moneen tilanteeseen. Yhdessä Ensi- ja turvakotien liiton ja jäsenyhdistysten kanssa tarjoamme chat-apua esimerkiksi väkivallan uhatessa, erotilanteessa, vauvaperheille sekä lapsille ja nuorille.

Turvakoti auttaa 24/7. Päivystävä puhelin: 0400 581606, osoite: Kanervatie 5, Myllyojalla.

Lähisuhdeväkivaltatyön yksikkö tarjoaa tukea kaikille perhe- ja lähisuhdeväkivallan osapuolille. p. 040-5140 400, lahisuhdevakivalta@oetk.fi

Vauvatalolla tarjotaan yksilöllistä tukea alle 2-vuotiaiden lasten äideille ja isille sekä odottaville vanhemmille. p. 040 7444300 / vauvatalo@oetk.fi