Ero lapsiperheessä- työ on muuttanut kesän aikana uuteen osoitteeseen Koulukatu 20, yhdessä Tapaamispaikan ja Mieskaveritoiminnan kanssa. Olemme nyt katutasossa ja meille on aiempaa helpompi tulla. Voimme nyt oikeasti olla matalan kynnyksen paikka. Tilassa aloittavat mm. Vanhemman neuvo® -ryhmä ja Erovertaiskahvila.

Syksyn 2020 aikana järjestetään kaksi Vanhemman neuvo® – ryhmää, joista toinen on tarkoitettu erityislasten eronneille vanhemmille. Kumpaankin ryhmään on ilmoittautuminen on alkanut ja kutsumme alkuhaastatteluun ennen ryhmän alkua. Ilmoittautuminen ei vielä sido osallistumaan, vaan alkuhaastattelussa voimme vielä yhdessä arvioida, vastaavatko ryhmän teemat ja tavoitteet sinun odotuksiasi.

Vanhemman neuvo® – ryhmä on ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä, joka kokoontuu 8 kertaa. Jokaisella kerralla on oma teemansa, kuten lapsen tunteet ja tarepeet, muuttunut arki, sekä vuorovaikutustavat. Pyrkimyksenä on aina yhteistyövanhemmuus ja lapsen suhteen säilyminen molempiin vanhempiin.

Oulussa Vanhemman neuvo® – ryhmiä on järjestetty jo vuodesta 2013 saakka. Palautteissa vanhemmat ovat korostaneet vertaistuen merkistystä ja kertoneet saaneensa konkreettisia vinkkejä arjen sujumiseksi ja eväitä omaan erosta selviämiseen.

Kaikille eronneille avoin Vanhemman neuvo® -ryhmä kokoontuu Koulukadulla keskiviikkoisin  18.11.2020 – 3.2.2021  välisenä aikana. Ryhmän ohjaajina toimivat Raija Lohilahti (p. 040 6750 300) ja Johanna Vainio.
Ilmoittautumaan pääset tästä.

Erityislasten eronneille vanhemmille tarkoitettu Vanhemman neuvo® -ryhmä toteutetaan yhteistyössä Oulun seudun omaishoitajat ry:n kanssa. Ryhmä kokoontuu Ommaiskortteerissa (Isokatu 47) maanantai- iltoina 7.9. – 7.12. välisenä aikana. Ryhmän ohjaajina toimivat Sirpa Huotari ja Tiia Ikonen (p.040 771 1832). Ilmoittautuminen täältä