21.–21.10.2023 10.00 - 18.00 Lomakoti Onnela, Saarikankaantie 5, 90840 Haukipudas

Ero lapsiperheessä työ järjestää maksuttoman päiväleirin kouluikäisten lasten perheille. Leiri tarjoaa mahdollisuuden tutustua toisiin samantapaisessa elämäntilanteessa oleviin perheisiin, samalla kun vietetään mukavaa päivää syysloman alkajaisiksi.

Leiripaikkana on Lomakoti Onnela Haukiputaalla ja sinne on linja-autokuljetus Oulun linja-autoasemalta. Tarjoamme lounaan ja välipalan, sekä mahdollisesti vielä grillaamme päivän päätteeksi.

Ohjelmassa on vaihtoehtoisia aktiviteettejä, kuten Oulun Tähtisirkuksen Sirkustyöpaja, kokkailua Pohjois-Pohjanmaan Marttojen ohjaamana, pihapelejä ja askartelua. Tai sitten voi vain nauttia kauniista ympäristöstä ja viettää aikaa Myllykosken laavulla.

Jokainen perhe voi päättää oman tarpeensa mukaan, millä kokoonpanolla tulee mukaan leirille. Joskus lapsille voi olla tärkeää viettää eronkin jälkeen aikaa yhdessä molempien vanhempien kanssa. Tai kenties yhteinen leiripäivä on uusperheelle kiva tapa tutustua paremmin toisiinsa. Haluamme tarjota leirin maksutta, jotta perheen taloudellinen tilanne ei olisi esteenä mukavaan toimintaan osallistumiselle.

Leirille voi ilmoittautua riippumatta siitä, onko erosta kulunut aikaa vasta vähän tai jo useampia vuosia. Toivomme ilmoittautumisia 6.10. mennessä puhelimitse 0401591170/Sirpa tai 0406750300/Raija. Mukaan mahtuu max 40 henkilöä.