Oululainen journalisti ja juristi Tiina-Leena Kurki valittiin yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi. Luottamustehtävää on hoitanut vuodesta 2015 psyk. sairaanhoitaja, perheterapeutti Sirkka Viitala.

Viitalan toimikauden aikana yhdistys perusti mm. Migrin toimeksiannosta alaikäisten turvapaikan hakijoiden tukiasumisyksiköt sekä perheryhmäkodit.  Kotouttamisyksikkö toimi yhdistyksen alaisena vuoteen 2020 ja siirtyi sen jälkeen Oulun kaupungille. Viitalan kaudella perustettiin myös päihde-ensikoti Orvokki raskaana oleville äideille, isille ja vauvoille. Lähisuhdeväkivaltatyötä laajennettiin seksuaalirikosten ennaltaehkäisyyn ja auttamiseen asiantuntijayksikkönä eron jälkeisessä vainossa.

Tiina-Leena Kurki on ollut kehittämistyössä mukana, toiminut hallituksessa (2015–2022) ja viimeksi yhdistyksen varapuheenjohtajana. Uuden puheenjohtajan toimikausi alkoi 1.4.2022.

Uudeksi toiminnanjohtajaksi hallituksessa valittiin sairaanhoitaja (Ylempi AMK), Terveyden edistämisen maisteri Pia Kangas. Hän on toiminut opettajana ja tehnyt pitkän uran yksityisellä sote-sektorilla kotihoidon sekä lapsiperheiden avopalveluiden parissa. Pialla on vankka kokemus esimiestyöstä yli 15 vuoden ajalta. Hän aloittaa yhdistyksen palveluksessa ma 4.4.2022.

Kangas perehtyy yhdistyksen toimintaan aluksi nykyisen toiminannajohtaja Timo Peltovuoren kanssa. Peltovuori siirtyy kesällä eläkkeelle.