Haluaisitko toimia vapaaehtoisena lasten ja lapsiperheiden hyväksi, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta sitoutua mukaan säännölliseen toimintaan? Olisiko avustaminen erilaisissa tapahtumissa sinun juttusi?

Järjestämme vapaaehtoisten koulutuksen lauantaina 14.3. klo 10-15

Maaliskuun koulutukseen etsimme erityisesti tapahtumista ja käytännön askareista kiinnostuneita ihmisiä. Kurssilla esitellään Oulun ensi- ja turvakoti ry:n työmuotoja ja kansalaisjärjestötoimintaa ja perehdytään yhdistyksen arvoihin ja vapaaehtoisena toimimiseen. Kurssille osallistuminen ei velvoita aloittamaan vapaaehtoisena. Kurssipäivän aikana kuulet lisää tarjolla olevista tehtävistä ja voi kertoa omista toiveistasi.

Vuoden mittaan on useita tapahtumia, joita Oulun ensi- ja turvakoti ry järjestää tai on mukana toteuttamassa yhdessä toisten toimijoiden kanssa. Oletko kuullut mm. näistä: Leikkipäivä, Kaikkien kesäfestari, Vauvan Päivä, Valoa -ei väkivaltaa, Ilon Päivä (Lapsen oikeuksien tapahtuma) ja Joulupolku. Lisäksi käymme esittelemässä toimintaamme kouluilla ja seminaareissa. Tulisitko meille avuksi?

Ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vapaaehtoiset@oetk.fi

Ilmoittaudu kurssille

Kuva: Tiuku Pennonen