Viimein se on täällä, nimittäin toukokuu ja Väkipyörä 2018 -pyöräilytapahtuma! Väkipyörä on pyöräilyhaaste lähisuhdeväkivaltaa vastaan 19.5. klo 12-16. Tapahtuman pääpaikka on Rovaniemellä Vanhan torin puistossa, mutta haastamme sidosryhmiä ja kansalaisia osallistumaan omalla tavallaan ympäri lappia somen välityksellä. Tule mukaan paikanpäälle tai osallistu jakamalla kuva ”suorituksestasi” someen ja merkitse #väkipyörä2018 #lapinenska. (Kaikkien 21.5. mennessä kuvan jakaneiden kesken arvotaan elokuvaliput (2kpl)). Lähtöpaikkana on Vanha tori, mistä löytyy myös esite- ja infoteltat ja sieltä lähtevät myös pyöräily-, juoksu- ja kävelyreitit. Tapahtuma alkaa alkuverryttelyllä ja myöhemmin on tarjolla ilmaista makkaraa ja mehua. Jokainen osallistuja saa #väkipyörä2018 ilmapallon ja reittikartan.

Tapahtumapäivän suunnittelussa ja toteutuksessa on ollut mukana Rovaniemen tyttöjentalon Otava-hanke, MLL Rovaniemi, Lapin amk:n sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan opiskelijoita ja LionsClub Lainas.

Tapahtuma on Tunnista väkivalta lähisuhteessa -hankkeen kampanjapäivä, jossa lanseeraamme myös hankkeen aikana tuotettua materiaalia. Hankkeen päätavoitteena on tuoda lähisuhdeväkivallan ilmiötä tutummaksi tuottamalla asiakkaille suunnattua tiedotusmateriaalia.

Tule mukaan ja haasta myös ystäväsi-/työkaverisi osallistumaan!

Leikkipäivän kunniaksi Väkipyörä -tapahtuman yhteydessä mukavaa tekemistä lapsiperheille Vanhan torin leikkipuistossa. Leikkipisteillä mm. Keppihevosrata, Hauska Perheselfie ja muuta mukavaa toimintaa.

 

Linkki fb tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1606029066179863/