Oletko eroamassa tai harkitset eroa?

Harkitsetko eroa? Oletko äskettäin eronnut? Pyörivätkö eroon liittyvät asiat mielessäsi? Mietitkö miten kertoa lapselle erosta? Oletko huolestunut lasten hyvinvoinnista eron jälkeen? Ero herättää monenlaisia tunteita ja kysymyksiä. Vanhempien ero muuttaa lapsiperheen elämää. Eron jälkeen vanhempien on pohdittava monia lapsen elämän asioita uudesta näkökulmasta ja rakennettava toimivia käytäntöjä arkeen.

Erossa ja sen jälkeen on hyvä hakea apua. Eroneuvo on infotilaisuus eroa harkitseville sekä jo eronneille vanhemmille. Eroneuvo-tilaisuuksissa on tarjolla tietoa ja vertaistukea eroon liittyvissä asioissa. Tilaisuudet ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Eroneuvo-tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Rovaniemen kaupungin perhepalvelukeskuksen kanssa joka kuukauden toinen torstai Perhepalvelukeskuksessa, Korkalonkatu 4.

Vanhemman Neuvo –vertaistukiryhmissä ratkotaan eron jälkeisen vanhemmuuden kysymyksiä. Ammatillisesti ohjatussa ryhmässä tarkastellaan vanhemmuuden muutoksia ja haasteita eron jälkeen. Ryhmä on maksuton ja kokoontuu kahdeksan kertaa Lapin ensi- ja turvakodilla.

Parisuhde- ja  erokriiseihin  saat  tukea ja apua  myös yksilö- ja/tai parikeskusteluissa Kriisikeskuksessa tai Lähisuhde- ja väkivaltatyön avopalvelussa.

Lisää tietoa ja tukea erotilanteisiin apuaeroon.fi