Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Lapin ensi- ja turvakoti ry:n toiminnan tarkoituksena on turvata lapsen oikeus suotuisiin kasvuolosuhteisiin ennen ja jälkeen syntymän, tukea vanhemmuutta ja perheen sisäistä vuorovaikutusta tilanteissa, joihin julkiset palvelut eivät kykene vastaamaan. Autamme ja tuemme yksilöitä ja perheitä arjen sujuvoittamisessa sekä haasteellisissa elämäntilanteissa esim. kriisin kohdatessa, päihdeongelmissa ja ehkäisemme väkivaltaa tai lievitämmme sen seurauksia.

Jäsenyytesi kertoo, että haluat olla mukana auttamassa lappilaisia ihmisiä ja perheitä.

Yhdistyksen jäsenenä

  • saat sähköisen Enska-jäsenlehden
  • olet aina tervetullut mukaan vapaaehtoistoimintaan, lue lisää täältä.

Täyttämällä ja lähettämällä alla olevat tiedot haet jäseneksi yhdistykseemme. Tiedot menevät yhdistyksen jäsenasioita hoitavalle henkilölle. Jäsenyytesi hyväksytään yhdistyksen sääntöjen mukaisesti. Tarkemmat tiedot yhdistyksen toiminnasta ja jäsenmaksun maksamisesta lähetetään Sinulle hyväksymisen jälkeen.

Jäsenmaksu on 15 € vuodessa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että  tietosi rekisteröidään jäsenhakemuksen käsittelyn ajaksi.  Jäseneksi hyväksymisen jälkeen ne rekisteröidaan vain yhdistyksen jäsenrekisteriin. Ensi- ja turvakotien liitto saa nimi- ja osoitetietosi yhdistyksestä vain Enska-lehden postitusta varten.  Lisää tietoturvastamme ja tietosuojastamme voit lukea täältä.