"Aloin toipua luultavasti siksi, että yksi pala elämästäni ei enää sopinut muiden joukkoon…"
”Aloin toipua luultavasti siksi, että yksi pala elämästäni ei enää sopinut muiden joukkoon…”

Avopalvelu Tuuliassa tuemme vauvaa odottavia sekä pikkulapsiperheitä. Tarjoamamme tuki muodostuu lapsilähtöisestä päihdekuntoutuksesta sekä lapsen ja vanhemman välisen kiintymyssuhteen ja varhaisen vuorovaikutussuhteen vahvistamisesta 

 Kun tarvitset: 

  • tukea päihteidenkäytön lopettamiseen tai vähentämiseen 
  • tukea arkielämän taitojen vahvistamiseen 
  • tukea raskaus- ja pikkulapsiaikaan 

 Millaista tuki on? 

  • omaohjaajatapaamisia perheen kotona tai Tuuliassa
  • vertaistukea ryhmässä 
  • tukea verkostotapaamisissa

Perheen päättäessä sitoutua Tuulian kuntoutukseen tehdään jokaiselle perheenjäsenelle yksilöllinen asiakastyönsuunnitelma yhdessä perheen kanssa. Asiakastyönsuunnitelmassa huomioidaan jokaisen perheen jäsenen tarpeet ja tilanteet. Jokaisella perheellä on tukenaan kaksi omaohjaajaa ja perheen tarpeiden mukaan tehdään verkostoyhteistyötä. Tuulian avokuntoutus toimii myös jatkohoitona Ensikoti Talvikista kotiutuville.  

Miten pääsee mukaan? 

Kuntoutukseen pääsee ottamalla yhteyttä Tuulian sosiaalityöntekijään Paula Isokangas p. 040 1245799 paula.isokangas@lapinentu.fiTutustumiskäynnille voit ottaa mukaan itsellesi tärkeän henkilön.  

Palvelu on asiakkaalle aina maksutonta. Autamme koko Lapin alueella, pitkien matkojen päähän käytetään etäyhteyksiä.  

Avopalveluyksikkö Tuulia on osa Ensi- ja turvakotien liiton valtakunnallista Pidä kiinni® -hoitojärjestelmää. Tuulian toiminta on viranomaisen hyväksymää, rekisteröityä ilmoituksenvaraista palvelua. 

Mikäli haluat kysyä tai keskustella nimettömänä omasta tai läheisesi tilanteesta lapsilähtöisen päihdetyön ammattilaisen kanssa, klikkaa itsesi chattiin sivun alareunasta kohdasta neuvonta chat –> Vauvaperhe ja päihteet chat.

 

 

Yhteystiedot:

Paula Isokangas
Vastaava sosiaalityöntekijä
Puh. 040 124 5799
Lähteentie 5, 96400 Rovaniemi
paula.isokangas(at)lapinentu.fi