16.11.2017 17.00-19.00 Korkalonkatu 4
96100 Rovaniemi

Lapsiperheen ero ei ole vain vanhempien välinen asia vaan koskee aina myös lasta ja hänen tulevaisuuttaan. Vanhemmat voivat tarvita eron jälkeen tukea itselleen, jotta he pystyvät paremmin huomioimaan lasten tilanteen ja tekemään lapsen hyvinvoinnin kannalta hyviä ratkaisuja. Lapsen kannalta parasta on, ettei kumpikaan vanhemmista joudu luopumaan omasta vanhemmuudestaan ja lapsen yhteys molempiin vanhempiin säilyy eron jälkeen.

Eroneuvo-illat on tarkoitettu eroa pohtiville tai eronneille vanhemmille sekä heidän läheisilleen. Eroneuvoilloissa vanhemmat kuulevat eron vaikutuksista niin omaan kuin lasten elämään. Eroneuvoillassa on mukana ammattilaisten lisäksi koulutettuja eron kokeneita vapaaehtoisia vertaistukijoita kertomassa omista kokemuksistaan. Tilaisuudet tarjoavat vanhemmille ja heidän läheisilleen mahdollisuuden puhua itseään askarruttavaisista asioista.

Eroneuvoilta on joka kuukauden kolmas torstai klo 17 – 19 (ei kesä- ja heinäkuussa) Rovaniemen kaupungin perhepalvelukeskuksessa os. Korkalonkatu 4. Illat ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Eroneuvoillat toteutetaan yhteistyössä Lapin ensi- ja turvakodin Vauva-ja pikkulapsiperheiden avopalvelun ja Kriisikeskuksen sekä ja Rovaniemen kaupungin perhepalvelukeskuksen kanssa.