25.11.2017 12:00-15:00 Sampokeskus, Sampokeskus, Maakuntakatu 29-31 A

Ensi- ja turvakotien liitto koordinoi valtakunnallista Valoa ei väkivaltaa- kampanjaa, jonka teemana tänä syksynä on ”Lapsi turvassa eron jälkeen”. Lapin ensi- ja turvakoti ry järjestää kampanjaan liittyvän tapahtuman Rovaniemellä, jossa tarkoituksena on tuoda tietoa Lapin ensi ja turvakoti ry:n toiminnasta, sekä kerätä alueen asukkailta palautetta jo olemassa olevista eroauttamisen palveluista, jotta Lapissa tarjolla olevia palveluja voitaisiin kehittää vastaamaan alueen perheiden todellisia tarpeita.

Ohjelmaan kuuluu Mia Halmeen Joka toinen pari – elokuvan näytös, johon on vapaa pääsy Bio Rexissä klo 13.00. Saliin mukaan mahtuu 57 ensimmäistä. Elokuvanäytöksen jälkeen kävijöillä on mahdollisuus keskustella paitsi elokuvasta myös luonnollisesti eroon liittyvistä teemoista Lapin ensi- ja turvakodin eroauttamisen asiantuntijoiden kanssa.

Voit tilata elokuvan ajaksi lastenhoitajan kotiin MLL:n lastenhoitovälityksestä. Tiedustelut ja hinnat osoitteesta https://lastenhoito.mll.fi/ tai numerosta 040 772 5078 (ark. 8-13).

Elokuvanäytöksen tarjoavat: Lapin Paistinkääntäjät ja Lapin Keittiömestarit.

Valoa ei väkivaltaa -kampanjan tapahtuma järjestetään Rovaniemellä Sampokeskuksessa ja Bio Rexissä lauantaina 25.11. klo 12.00-15.00.

Tapahtumaan Facebookissa pääset tästä.