Osaamme auttaa monissa vaikeuksissa. Apua saa, kun perheessä on voimat lopussa, lähisuhteissa on väkivaltaa, vauvaperheessä arki ei suju, vauvaperhe tai vauvaa odottavat vanhemmat käyttävät päihteitä, vanhemmuus haastaa tai, kun lapsiperheen vanhemmat eroavat. Yhdistystemme apu kattaa matalan kynnyksen nopean tuen aina tiiviiseen ympärivuorokautiseen kuntoutukseen. Palveluissamme saa apua kaikki taustaan, kulttuuriin tai sukupuoleen katsomatta.

Apua nopeasti ja nimettömästi

Aloita chatista, sieltä saat ammattilaisen avun heti. Löydämme sinulle myös kasvokkaista apua.

Chat auttaa monissa vaikeuksissa. 

Klikkaa chat auki sivun alareunasta.

Apua lähelläsi

Yhdistyksemme auttavat perheväkivallasta irtautumisessa, vauvaperheitä vaikeuksien keskellä sekä lapsiperheitä erotilanteissa. Löydä palveluista mm. turvakodit, ensikodit, päiväryhmät, Baby Blues -työ, unineuvonta, eropalvelut, erokahvilat, väkivaltatyö, vertaistuki ja paljon muuta yhdistysten tarjoamaa apua.

Selaa palveluita ja tutustu apuun tarkemmin jäsenyhdistysten sivuilla.

Tietoa ja tukea teemasivustoilta

Teemasivustot auttavat eri elämäntilanteissa. Löydä myös ajantasaiset yhteystiedot esimerkiksi turvakoteihin tai oman paikkakunnan ero- tai vauvaperheiden palveluihin.
nettiturvakoti.fi
apuaeroon.fi
vauvaperhe.fi
onksok.fi

Lue apua saaneiden kokemuksista

Lue tarinoita avusta. Lue lähisuhdeväkivallan kokemuksista myös nettiturvakodista, väkivallasta selviytyy -osiosta, jonne lukijat itse voivat jättää oman tarinan selviytymisestä.