18.–19.8.2023 Sopukka

Tervetuloa Nuorten väkivaltafoorumiin! Foorumissa pohditaan yhdessä niitä asioita, jotka auttavat väkivallasta selviytymiseen sekä sitä, miten ammattilaiset voisivat tulevaisuudessa auttaa entistä paremmin lapsia ja nuoria, jotka ovat kohdanneet elämässään väkivaltaa.

Työskentelyn pohjana on osallistujien jaetut kokemukset väkivallasta, joten päivä toimii myös vahvasti vertaistuellisena tapaamisena. Työskentelylle luodaan turvallinen ilmapiiri. Paikalla on alan ammattilaisia ja nuoria aikuisia, joilla on omia kokemuksia väkivallasta. Järjestäjät yhdessä vastaavat jokaisen osallistujan turvallisesta osallistumisesta. Työskentelyn tavoitteena ei ole kuulla yksittäisten nuorten kokemuksia väkivallasta, vaan pohtia teemaa yleisemmällä tasolla yhteisesti.

Kenelle:
Mukaan foorumiin ovat tervetulleita kaikki noin 15–29 -vuotiaat nuoret, joilla on kokemusta väkivallasta. Jokainen foorumin osallistuva nuori määrittelee itse, minkälaista väkivaltaa hän on elämässään kohdannut ja/tai käyttänyt. Osallistujien kokemuksia väkivallasta ei kysytä tai selvitetä, vaan näiden kokemusten pohjalta työskennellään yhteisesti.

Ilmoittautuminen ja ohjelma: tiedot päivitetään lähempänä tapahtumaa. Foorumiin voi osallistua noin 15 nuorta. Jos osallistuja on alaikäinen, olemme yhteydessä hänen huoltajaansa tai muuhun arjessa läsnä olevaan aikuiseen. Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä tekstiviestillä ennen foorumin alkua tarkempien tietojen osalta.

Lisätietoja:
Niina Remsu
niina.remsu@etkl.fi
050 441 8825