11.9.–30.10.2019 9:30-16:00 Ensi- ja turvakotien liitto, Asemamiehenkatu 4A, 00520 Helsinki

Ensi- ja turvakotien liiton Ero lapsiperheessä työ sisältää Eroneuvo-tilaisuudet ja vertaiskahvila -illat eroa pohtiville ja eronneille vanhemmille. Toimintaa toteutetaan ammattilaisten ja vapaaehtoisten yhteistyönä.

Liitto perehdyttää tähän toimintaan myös muita alan toimijoita ja eroauttamista tekeviä työntekijöitä. Kyseiset tukimuodot on mahdollista ottaa osaksi oman alueen tai organisaation eroauttamisen palveluvalikkoa.

Perehdytyspäivässä syvennytään Eroneuvo ja vertaiskahvila toiminnan toteuttamiseen. Osallistuminen antaa valmiudet toiminnan aloittamiseen omalla paikkakunnalla.

Päivän aikana on läpikäydään Eroneuvo ja vertaiskahvila toiminnan toteuttamisen lähtökohdat, vetäjien ja vertaistukijoiden roolit ja tehtävät sekä toiminnan toteuttamisen pulmatilanteet. Päivän annetaan vinkkejä toiminnan käynnistämiseen ja vapaaehtoisten kanssa toimimiseen.

Perehdytyspäivässä on mahdollisuus tarkentaa toiminnan toteuttamisen yksityiskohtia.

Perehdytyspäivä on tarkoitettu sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille, jotka haluavat lisätietoa toiminnasta tai ovat aloittamassa toimintaa omalla paikkakunnalla.

Perehdytyspäivän voi tilata myös omalla paikkakunnalle. Minimi osallistujämäärä 6 henkilöä. Tilaaja vastaa perehdytyspäivän paikan hankinnasta, osallistujien kutsumisesta ja mahdollisista tarjoilujen kuluista.

Osallistuminen: syksyllä 2019 on tarjolla kaksi vaihtoehtoista perehdytyspäivää Helsingissä (11.9. ja 30.10.). Osallistuminen on maksutonta.

Paikka: Ensi- ja turvakotien liitto, Asemamiehenkatu 4A, 00520 Helsinki

Lisätiedot: Eroneuvo ja vertaiskahvila kouluttaja Päivi Hietanen, paivi.hietanen@etkl.fi, 0504385290

Ilmoittautuminen
Voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksen Eroneuvo ja vertaiskahvila toiminnan totettamiseen liittyen. Millaista lisätietoa tarvitset, mikä toiminnan toteuttamisessa arveluttaa tai mikä sinua auttaisi käynnistämään Eroneuvo/ vertaiskahvila toimintaa omalla paikkakunnalla.
Lisätietoa tietosuojasta verkkosivuiltamme.