15.5.2024 9-11.00 Teams

Tervetuloa kohtaamaan muita nuorten ja nuorten aikuisten parissa työskenteleviä! Vertaistapaaminen on tarkoitettu kaikille yhdistysten työntekijöille, nuorten ja nuorten aikuisten kanssa väkivaltatyön avopalveluissa toimiville.

Tule mukaan keskustelemaan ajankohtaisista kuulumisista ja mahdollisista hankevalmisteluista nuorten ja nuorten aikuisten kanssa tehtävään työhön liittyen. Tapaamisessa kuulet muiden yhdistysten suunnitelmia nuorten kanssa tehtävään työhön liittyen ja verkostoidut valtakunnallisesti. Keskustelemme lisäksi siitä millä tavoin voimme vahvistaa nuorten kanssa tehtävää työtä ja tiedonvaihtoa nuoriin liittyen ETKL:ssa jatkossa.

Tapaamisen aluksi kuulemme kuulumiset Viola ry:n Lasten ja nuorten väkivallaton koulu ja arki -hankkeesta (2023-2025) ja keskustelemme kouluväkivallasta ja siihen liittyvistä havainnoista.

Tapaamisessa kuulemme lisäksi keväällä startanneesta Oikeusministeriön rahoittamasta Nuoret aikuiset Turvallisille raiteille hankkeesta sekä päättyvän Nuoret väkivaltaa vastaan -hankkeen kuulumiset.

Ylimääräinen vertaistapaaminen järjestetään esiin nousseihin toiveiden ja nuorten kanssa tehtävään työhön liittyvän kehittämistyön johdosta.

Tapaaminen järjestetään Teamsin välityksellä ja linkki lähetetään ilmoittautuneille 1 vrk ennen tapaamista. Ilmoittautuminen 13.5.2023 mennessä.

Ilmoittautuminen
Lisätietoa tietosuojasta verkkosivuiltamme.
reCAPTCHA is required.