8.4.2021 13-15 Webinaari

NEA naiserityisyys asunnottomuustyössä -hankkeen järjestämä sisäinen koulutus Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistyksille.

8.4.2021 klo 13–15 Väkivallan muodot, puheeksi ottaminen, palveluohjaus ja Naisten Linjan palvelut

Kouluttajana Pamela Peltonen, Naisten Linja. Alustuksen jälkeen mukana keskustelussa Pro-tukipisteen Mari Kinnunen, Vva ry:n Jenni Eronen sekä Sininauhasäätiön Ruusulankadun asumispalveluyksikön Milja Ranta.

 Ilmoittaudu tästä 1.4 mennessä.

 

Lisätietoja koulutuksesta:

Koulutuksessa on kolme osaa (18.3.2021 klo 13–15 ”Kasaantunut trauma, vapaa tahto ja valinnat elämässä – mikä on päihteiden käytön hyvä tarkoitus?” sekä 29.4 klo 9–11 ”Emotionaalisesti ja eettisesti kuormittavan työn vaikutukset työntekijöihin”), jotka muodostavat toisiaan täydentävän kokonaisuuden.  Jokaisen kerran jälkeen osallistujat saavat pohdittavaksi tehtäviä, joita on tarkoitus käydä läpi omassa tiimissä tai yksikössä. Tehtävissä peilataan opittua omaan työhön. Parhaimman hyödyn kokonaisuudesta saa osallistumalla kaikkiin osuuksiin ja työstämällä teemoja koulutuskertojen välissä. On kuitenkin myös mahdollista ilmoittautua vain yksittäiseen kertaan.

NEA naiserityisyys asunnottomuustyössä on Y-Säätiön koordinoima kolmivuotinen (2018–2020) STEA:n rahoittama valtakunnallinen hanke. Osahankkeina olivat mukana Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö, Ensi- ja turvakotien liitto, Helsingin ensikoti ry, Turun ensi- ja turvakoti ry, Sininauhasäätiö, EJY ry, A-klinikkasäätiö sekä Vailla vakinaista asuntoa ry. NEA:n päätavoitteena on ollut poistaa naisten asunnottomuutta asumispolkuja turvaamalla. Yhtenä keinona on ollut ammattilaisten kouluttaminen naiserityisistä teemoista.

Osallistumislinkki saapuu s-postiin koulutusta edeltävänä päivänä. HUOM! Ilmoittautumisesta ei tule erillistä vahvistusta!

Lisäkysymykset: pilvi.azeem@ysaatio.fi