Linnanmäen omistaa Lasten Päivän Säätiö, jonka ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki Linnanmäen asiakkaat tukevat lastensuojelutyötä.

Iloisen Hyväntekijän Päivän aikana perustajajärjestöt ja yhteistyökumppanit esittäytyvät huvittelijoille. Päivä tuo kesäisen ja lapsiystävällisen tapahtuman keskelle kesäkuista kaupunkia! Estradilla on erityisesti pienimmille jalkapareille soveltuvaa ohjelmaa ja tapahtuman aikana on myös mahdollista bongata iki-ihania maskotteja!

Tapahtuma on osa Helsinki-päivää ja se alkaa klo 11. Huvipuistossa viihdytään iloisessa toritunnelmassa, kun kaikki kuusi perustajajärjestöä järjestävät hupaisaa ohjelmaa Estradin edustalla. Lavalla nähdään klo 13 ja klo 14.30 Aarne Alligaattori ja Viidakkorumpu. Taikuri Jari viihdyttää magiantäyteisellä show’llaan iloisia hyväntekijöitä klo 13.30 ja 15.00. Tapahtuma päättyy klo 16.00. Huvipuistoon on maksuton sisäänpääsy.

Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Lue lisää

Iloisen hyväntekijän päivä 12.6.

Lasten päivän säätiö