Finlaysonilla käynnistyy Joulurauha kuuluu kaikille -kampanja, jolla tuetaan Ensi- ja turvakotien liiton toimintaa. Kampanjassa jaetaan tietoisuutta lähisuhdeväkivallasta muun muassa podcast-sarjalla, jossa ilmiötä tarkastellaan useasta eri näkökulmasta. Äänessä ovat niin vaikuttajat, auttamisen kehittäjä kuin kokemusasiantuntijakin.
Kampanjan viesti on, että jokaisella on oikeus olla turvassa. Kotona ei pidä joutua pelkäämään. Joulu ja joulun aika eivät kuitenkaan ole monelle perheelle pelkkää iloa ja joulurauhaa, sillä Suomessa joka kolmas nainen kärsii perheväkivallasta tai sen uhasta.
Kampanja käynnistyy Ensi- ja turvakotien liiton pääsihteeri Riitta Särkelän ja Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttilan keskustelulla perheväkivallasta ja sen yleisyydestä. He vastaavat kysymyksiin: Mistä perheväkivallan tunnistaa? Mistä saada apua? Miten voi auttaa perheväkivaltaa kohdannutta läheistä?
Keskustelu kuunneltavissa Ruuhkavuosirakkautta-podcastissa: https://podtail.com/fi/podcast/ruuhkavuosirakkautta/finlayson-x-joulurauhaa-riitta-sarkela-ja-jukka-ku/

www.finlayson.fi/blogs/finlayson/joulurauhaa