Monissa perheissä jännitteet uhkaavat purkautua koronaviruksen aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen vuoksi. Ensi- ja turvakotien liitto on mukana julistamassa Suomeen perherauhaa.

Kaikkien perhe-elämä on mullistunut koronavirusepidemian pyörteissä. Mutta on myös perheitä, joissa arjen pyörityksestä on tullut selviämistaistelu ja sisäiset jännitteet kasvavat. Epävarmuus ja pelko horjuttavat ihmissuhteita ja saavat aikaan konflikteja, jotka ovat vaarassa purkautua.
Perherauhan julistus muistuttaa, että apua on saatavilla, jos perherauha särkyy. Julistus haastaa kaikki meidät välittämään läheisistään.

Lasinen lapsuus ja Helsingin lähisuhdeväkivallan ehkäisytyöryhmä julistavat Suomeen perherauhan. Joulurauhasta innoituksensa saaneen julistuksen lausuu näyttelijä Tommi Korpela. Perherauha julistettiin MTV3-kanavalla lauantaina 4.4. klo 21.55, juuri ennen Kymmenen uutisia

Kampanjasivustolta perherauhanjulistus.fi löytyy tietoa toimijoista, jotka tarjoavat matalan kynnyksen apua. Avun äärelle kannattaa hakeutua heti

Alko on mahdollistanut kampanjan osana alkoholihaittojen ennalta ehkäisemiseksi tehtävää vastuullisuustyötä.