Kohtaatko työssäsi eronneita vanhempia? Haluatko löytää uusia keinoja vanhemmuuden tukemiseen? Innostaako vertaisryhmän vetäminen?

Toukokuussa alkava Vanhemman neuvo -menetelmäkoulutus antaa pätevyyden ohjata Vanhemman neuvo-vertaistukiryhmiä. Ammattilaisvetoisessa ryhmässä eronneet ja eropäätöksen tehneet vanhemmat pohtivat sitä, miten vanhempien yhteistyö toimii arjessa ja miltä se näyttää lasten näkökulmasta.

Nyt alkavassa menetelmäkoulutuksessa perehdytään vertaistukiryhmän ohjaamiseen ja tutustutaan Vanhemman neuvo -ryhmän työskentelytapoihin ja ryhmässä käsiteltäviin, eroon liittyviin teemoihin.

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, joilla on kokemusta ryhmän ohjaamisesta, eroperheiden kanssa työskentelystä ja vanhemmuuden tukemisesta. Koulutukseen voivat hakeutua kuntien, järjestöjen ja seurakuntien työntekijät. Koulutus on maksuton.

Helsigissä järjestettävän koulutuksen ensimmäinen lähiopetuspäivä on 22.5.2017. Osa koulutuspäivistä ajoittuu syksylle. Hakemukset koulutukseen pyydetään lähettämään 16.5. mennessä.

Hae koulutukseen ja tutustu lähiopetuspäivien tarkempaan ohjelmaan

Lisätietoja:
Maarita Kettunen, maarita.kettunen@etkl.fi p. 0400 153 227