Vanhemman neuvo ®-vertaistukiryhmä auttaa vanhemmuudessa eron jälkeen

Vanhempien ero muuttaa lapsiperheen elämää. Eron jälkeen vanhempien on pohdittava monia lapsen elämän asioita uudesta näkökulmasta ja rakennettava toimivia käytäntöjä arkeen.

Vanhemman neuvo on vertaistukiryhmä eronneille ja eropäätöksen tehneille vanhemmille. Ryhmässä voit jakaa kokemuksiasi eron jälkeisestä vanhemmuudesta ja sen haasteista ja etsiä uusia toimintatapoja. Asioita katsotaan sekä lapsen että vanhemmuuden näkökulmasta.

Vanhemman neuvo® –ryhmä kokoontuu nyt ensimmäisen kerran verkossa tiistaisin 8 kertaa 10.10.- 28.11.2017 klo 17.30-19.

Vanhemman neuvo -ryhmä toteutuu suojatussa yhteydessä kuva- ja ryhmäpuheluna. Kuvapuhelut toimivat internet- selaimissa (Crome tai Firefox) joko tietokoneella tai Android-mobiililaitteella. Ryhmään osallistuminen onnistuu itselle sopivassa paikassa, jossa on toimiva nettiyhteys ja rauha osallistua ilman ulkopuolisia ihmisiä.

Ryhmän tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Kristiina Luusua 0400 814 946
kristiina.luusua@lapinensijaturvakoti.fi
Lisätietoa myös Facebook -tapahtumasta

Verkossa toteutettava Vanhemman neuvo®-ryhmä on osa Lapin ensi- ja turvakodin Vanhemmuus vahvaksi erossa – hanketta, jossa kehitetään teknologiavälitteisiä matalan kynnyksen tuen muotoja. Hanke on osa Lapin alueen LAPE-muutosohjelmaa. Ensi- ja turvakotien liitto on mukana toteuttamassa kokeilua.