Päihteitä käyttävien äitien nimetön nettiryhmä käynnistyy jälleen. Suosittu ryhmä toimii netissä, päihdelinkin suljetulla keskustelualueella ja ryhmän tavoitteena on auttaa äitejä vähentämään tai lopettamaan  päihteiden käyttö.

Ryhmässä jaetaan kokemuksia ja saadaan vertaistukea samassa elämäntilanteessa olevilta siitä, millaista on olla äiti tai odottava äiti, jolla on ongelmia alkoholin, huumeiden tai lääkkeiden käytön kanssa. Ryhmän tuki ja kannustus ovat auttaneet monia äitejä löytämään uuden alun.

Ryhmään voivat osallistua raskaana olevat ja pienten lasten äidit. Keskustelun tukena on kolme vauva- ja päihdetyön ammattilaista. Toiminnasta vastaavat Ensi- ja turvakotien liitto ja A-klinikkasäätiö.

Kevään 2022 ryhmä kokoontuu Päihdelinkin suljetulla keskustelupalstalla 8.2.-6.5.2022. Seuraava ryhmä alkaa syyskuussa 2022.

Ilmoittaudu 9.2.2022 mennessä

Lisätietoja ryhmästä: aidit@a-klinikka.fi

Tutustu myös

Vauvaperhe.fi: Alkoholi, huumeet ja raskaus

Vauvaperhe.fi: Alkoholi ja vauvaperhe

Nimetön chat auttaa päivittäin

Vauvaperhe ja päihteet -chatissa voit jutella ammattilaisen kanssa päivittäin nimettömästi.  Keskustele omasta tai puolison päihteiden käytöstä turvallisesti ja luotettavasti. Tämä pieni askel kannattaa ottaa, sillä se voi olla avain uuteen alkuun.

Vauvaperhe ja päihteet -chat auttaa arkisin 14-18. Klikkaa chattiin sivun alareunasta.