Uusi ”Kun vauva nukkuu huonosti -esite antaa tietoa ja tukea vauvaperheen unipulmiin. Usein pienetkin asiat voivat auttaa eteenpäin. Esite antaa käytännön neuvoja ja kertoo milloin kannattaa hakea omaan tilanteeseen apua.

On tavallista, että vauvavuosi tuo vanhempien elämään ilon lisäksi univajetta. Vauvan uni on erilaista kuin aikuisen ja muuttuvat tilanteet voivat haastaa vanhempaa. Haastavatkin vaiheet voivat helpottua itsestään tai pienilläkin muutoksilla voidaan saada koko perheen unia parantava vaikutus.

Väsymykseen on tärkeää tarttua, ennen kuin on täysin uupunut. Uupumuksella tarkoitetaan väsymystilaa, joka ei helpota lepäämällä. Kun vanhempi kokee olonsa jatkuvasti väsyneeksi, lepääminen ei auta tai mieli on jatkuvasti alavireinen, kannattaa tilanteeseen etsiä ratkaisuja. Yksin ei tarvitse selvitä.

Kun vauva nukkuu huonosti -esite antaa tietoa ja tukea vauvaperheen unipulmiin. Unipulmissa auttavat yhdistystemme Baby blues -työntekijät ympäri Suomea. Yhteystiedot löydät vauvaperhe.fi -sivuilta.

Lue uusi esite

Tilaa esite maksutta

Lue myös

Uneen kannattaa panostaa myös vauvaperheessä. Tiedote 16.5.

Vauva ei nuku – vauvaperhe.fi